Όταν οργανώνεις το γάμο σου συναντάς ανθρώπους οι οποίοι θα σου πουν τί πρέπει να κανείς για να είναι ο γάμος σου μοναδικός.

Στο κατάστημα νυφικών ΦΩΤΕΙΝΗ θα έρθεις σε επαφή με την κ. Φωτεινή Ξυγκάκη Μπέλλα και τους έμπειρους συνεργάτες της οι οποίοι δε θα σου πουν τί πρέπει να κάνεις αλλά θα σε ενθαρρύνουν να τους πεις πώς ονειρεύεσαι τον γάμο σου και αυτοί θα σε βοηθήσουν με την πολυετή εμπειρία τους και γνώση να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.

Στο κατάστημα νυφικών ΦΩΤΕΙΝΗ θα βρείτε μια μοναδική συλλογή από νυφικά από τους γνωστότερους οίκους νυφικών της Ευρώπης, χειροποίητα αξεσουάρ, χειροποίητες μπομπονιέρες και όλα όσα ο κουμπάρος/άρα θα χρειαστεί και όλα αυτά σας τα προσφέρει σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο.

Σας περιμένουμε όλους να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας.

Λίγα λόγια για την Ιστορία μας…

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Γεια σας,
Ονομάζομαι Φωτεινή Ξυγκάκη Μπέλλα και για περισσότερο από δύο δεκαετίες σας βοηθώ να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.

Η αγάπη μου με το ρούχο ξεκινά απο νηπιακή ηλικία όπου η γιαγιά μου, μοδίστρα της εποχής της, μου έφτιαχνε χειροποίητα συνολάκια τα οποία με έκαναν να νιώθω μοναδική.

Μεγαλώνοντας θέλησα να μάθω περισσότερα για τα υφάσματα και το πατρόν του ρούχου οπότε και προχώρησα να κάνω τις ανάλογες σπουδές στην υφασματολογία και το πατρόν ρούχου. Θέλοντας να μοιραστώ την αγάπη μου για το ρούχο άρχισα να διδάσκω και παράλληλα άνοιξα και την πρώτη μπουτίκ με μοναδικά ρούχα από Ιταλία.

Τα ταξίδια μου και η δουλειά μου σε Νεα Υόρκη, Μιλάνο και Παρίσι με βοήθησαν να δω πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.


Μετά από χρόνια ενασχόλησης μου με το ρούχο ένιωσα οτι πλέον το επόμενο βήμα ήταν η ενασχόληση μου με το απόλυτο ρούχο μιας γυναικάς το νυφικό της. Έχοντας ράψει το πρώτο μου νυφικό για μένα την ίδια θέλησα να κάνω κάθε νύφη να νιώσει μοναδική την ημέρα του γάμου της.

Ασχολούμαι με κάθε νύφη ξεχωριστά και προσπαθώ πάντα να ακούω τις επιθυμίες της και να κάνω το όνειρο της πραγματικότητα.

Ταξιδεύω δυο φορές το χρόνο στις σημαντικότερες πασαρέλες της Ευρώπης για να σας παρέχω σε αποκλειστικότητα τα νυφικά από τους μεγαλύτερους οίκους όπως της CYMBELINE , DIVINA SPOSA By ELLIANA MOORE και άλλους.

Σας περιμένω όλες σας για να ζήσουμε μαζί αυτή την μοναδική εμπειρία της πρόβας νυφικού.

Φωτεινή Ξυγκάκη Μπέλλα