Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου

Όταν οργανώνεις το γάμο σου συναντάς ανθρώπους οι οποίοι θα σου πουν τί πρέπει να κανείς για να είναι ο γάμος σου μοναδικός.

Στο κατάστημα νυφικών ΦΩΤΕΙΝΗ θα έρθεις σε επαφή με την κ. Φωτεινή Ξυγκάκη Μπέλλα και τους έμπειρους συνεργάτες της οι οποίοι δε θα σου πουν τί πρέπει να κάνεις αλλά θα σε ενθαρρύνουν να τους πεις πώς ονειρεύεσαι τον γάμο σου και αυτοί θα σε βοηθήσουν με την πολυετή εμπειρία τους και γνώση να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μοναδική συλλογή από νυφικά από τους γνωστότερους οίκους νυφικών της Ευρώπης, χειροποίητα αξεσουάρ, χειροποίητες μπομπονιέρες και όλα όσα ο κουμπάρος/άρα θα χρειαστεί και όλα αυτά σας τα προσφέρει σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κορυφαίου γαλλικού οίκου CYMBELINE

Ο νυφικός οίκος “Φωτεινή” που για 20 έτη δραστηριοποιείται στο χώρο του νυφικού με μεγάλη επιτυχία, έχει την τιμή να εκπροσωπεί αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα το γαλλικό οίκο CYMBELINE. Έναν από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους οίκους που βραβεύεται από το 2009 με το Wedding Trends News award of the best French designer, με καταστήματα σε όλον τον κόσμο.

Σας περιμένουμε όλους να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας.